Dingen om te overwegen als je een ongeplande zwangerschap hebt

By Suzana Mikolova Jan 14, 2017

Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden voordat je met iemand seks hebt. Als je seks niet serieus neemt of jezelf naar iemand gooit, riskeer je een SOA te krijgen of een ongewenst zwanger te hebben. Helaas bevinden miljoenen en miljoenen vrouwen over de hele wereld zich in deze hachelijke situatie. Sommige vrouwen zijn vaak niet opgevoed over de gevaren van seks terwijl andere vrouwen in de hitte van het moment verkeerden en niet van plan waren of nadachten over toekomstige gevolgen. Hoe dan ook, het maakt niet uit en als een vrouw is het belangrijk om te weten dat het jouw keuze is wanneer je besluit om je baby te houden of door te gaan met het beëindigingsproces.

  1. Bent u financieel in de plaats om voor een kind te zorgen?

Kinderopvang is erg duur, vooral als u uw kind op de kinderopvang wilt zetten of een oppas wilt inhuren om voor hen te zorgen. Je moet ook pasgeboren babyverzorgingskosten zoals luiers, nieuwe kleding, nieuwe schoenen, flessen, melk, babywandelwagen en babyvoeding meenemen, en soms moet je zelfs bedenken hoeveel het gaat kosten om je pasgeboren baby in het ziekenhuis te brengen. In Amerika zijn de gemiddelde kosten om een ​​pasgeboren baby zonder verzekering af te leveren meer dan 50 duizend dollar! Het is ook meer dan drieduizend per dag om in het ziekenhuis te blijven om voor de baby en moeder te zorgen. Als je nog steeds hulp nodig hebt bij het berekenen van de kosten van de kinderopvang. Klik hier Deze link helpt je veel.

  1. Wil je partner de baby? Is uw partner financieel stabiel?

Voordat je iets overweegt, moet je de financiële situatie van je partner in twijfel trekken. Hebben ze bijvoorbeeld een vaste baan? Wat is hun credit score? Hoe ziet het werkschema eruit? Hebben ze een ondersteunende familie? Ga zitten en praat met ze over wat het beste is om te doen en hoe jullie als paar vooruit moeten gaan.

  1. Hoe is uw gezondheid?

Helaas kunnen het kind en de geboorte van een kind een nummer op je lichaam doen. Als u bepaalde aandoeningen zoals hartfalen, hartaandoeningen, diabetes of obesitas heeft. Als u een of meer van deze aandoeningen heeft, riskeert u niet alleen uw leven, maar ook de baby in uw maag. Praat met je dokter over de beste opties voor jou en je partner. Krijg een onderzoek, X Ray en zelfs een echo. Zodra je resultaten klaar zijn, ga je ze door met een arts en let je op wat zij denken dat het beste voor je is.

  1. Ben je klaar om jezelf op de tweede plaats te zetten?

Als het gaat om het opvoeden van een kind, moet je in staat zijn om je wensen en behoeften achter je te laten. Als je een ouder bent, moet je soms veel opofferen voor je kind en als je niet bereid bent om dingen te geven zoals vrije tijd, feesten en drinken, dan is het hebben van kinderen niet iets voor jou.

Vergeet niet dat als uw partner de baby niet wil en u een abortus wilt laten doen, dat in orde is, omdat niemand u wettelijk kan dwingen om abortus te plegen. Dus probeer niet onder druk te zetten om iets te doen wat je niet wilt doen. kijk hier voor nieuw moederadvies

Related Post